Bøger i stakken 2015

Her er min stak bøger, som står og venter på at blive læst… I denne rækkefølge tænker jeg…

gipsygraphics_bøger-2015

Stillidsen af Donna Tartt har jeg tilgode og jeg glæder mig vildt til at komme i gang
Alvorlige mænd af Manu Joseph har længe stået på min liste og nu kan jeg ikke huske hvorfor
For meget lykke af Alice Munro fordi det bør sig
Den tomme plads af J.K.Rowling har ligget alt for længe
Ligeså har Abehuset af Sara Gruen
Frit flet af Aidt Knutzon Moestrup bliver hevet frem en gang imellem til læse ‘løst’ her og der, meget inspirerende bog.

3 tanker om "Bøger i stakken 2015"

  1. Ny finsk grammatik

    Hej Mette
    Endnu en bog til stakken:
    Italien, Trieste, 1943. En mand bliver fundet bevidstløs på havnen. Da han genvinder bevidstheden, har han mistet både sin hukommelse og sprog. Eneste spor til hans identitet er navnet i den blå sømandsjakke, han bærer: Sampo Karjalainen: “Det var en lille stump stof fæstnet til jakken med fire sting af sort sytråd, faste som stingene i et sammensyet sår. Disse fire sting var alt, der holdt sammen på mit liv. Alt det, jeg var, stod skrevet i disse seksten bogstaver.”

    Gribende roman om identitet, erfaring og sprog.

  2. Pingback: Læste bøger 2015 · gipsy graphicsgipsy graphics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *