Giveaway

gipsygraphics_DuSkalDaVaereMor

Du kan vinde Karins bog Du skal da være mor – hvis du har lyst.
Blot ved at lægge en kommentar herunder, senest onsdag aften, den 9. oktober, så er du med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen.

Læs mere om bogen og forfatteren i en stor artikel i Berlingske sektionen Fri, i morgen lørdag.

6 tanker om "Giveaway"

  1. Åhhh, hvor kan jeg relatere til den titel. Ikke at jeg har fået kommentaren direkte som “du skal da være mor”, men i mange andre udgaver. Er spændt på at læse den, da jeg er sikker på jeg vil kunne nikke genkendende til rigtig meget af indholdet.

  2. Spændende emne! Der er ikke skrevet ret meget om det andre steder, så bogen er meget aktuel for mange, der enten har taget stilling eller er i tvivl.

  3. Endelig! En bog der behandler emnet frivillig barnløshed, forhåbentlig fra mange vinkler. Og fedt omslag! Rammer følelsen rigtigt godt.
    Fik engang at vide af en veninde at “så bliver du jo aldrig rigtigt kvinde” (tsk!), fordi jeg ikke ville ha’ børn. Lange forklaringer på hvad jeg ville gå glip af fulgte.
    I nogle år løj jeg så for folk, sagde bare at jeg var barnløs og slog blikket ulykkeligt ned. Så fulgte lange trøstende ord om hvilket fantastisk liv man kan leve som barnløs… Ak-ja.

  4. Puh kan blive helt rørt bare af bogens titel. Når man i 6 år har været igennem alverdens undersøgelser og hormonbehandlinger (plus 3x inseminering), og man til sidst går ned med flaget psykisk – for derefter af rejse sig og tage beslutningen om, at børn ikke bliver en del af ens liv – men til gengæld kan man fylde sit liv med 1000 vis af andre skønne og meningsfyldte oplevelser… ja så er det ikke lige kommentarer som: Hvorfor vil du/I ikke have børn? Vil I ikke komme til at fortryde det? Hvad når I bliver gamle (= I vil da blive ensomme), at man har brug for og styrkes af!!! Tak til Karin Rahbek for initiativet 🙂

  5. Hvor befriende at der nu er et åbent forum! Som kvinde der ikke ønsker at få børn, møder jeg både forbavselse og fordømmelse, og bestemt også en mur når kvinder/veninder med børn er sammen. Jeg glæder mig til at læse bogen og deltage i debatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *