Godt nytår og nytårsfortsæt

Godt nytår! Jeg tror på et godt og spændende nyt år med masser af bøger, både dem jeg skal producere og dem jeg skal læse.
I år har jeg lavet et nytårsfortsæt, kun for januar til en start. Lade være med at tænde tv’et om aften, og i stedet læse. Der er masser af bøger jeg glæder mig til, her er en stak af dem

20140104-184108.jpg

4 tanker om "Godt nytår og nytårsfortsæt"

  1. Fromt forsæt! Godt nytår til dig. Jeg kan se, at der lige er plads til en mere i bunken: Den sorte greve af Tom Reiss. De fleste kender Greven af Monte Cristo og De tre musketerer af 1800-tals forfatteren Alexandre Dumas, men få kender hans far general Alex Dumas. Født af en sort slave, general under Den Franske Revolution. 500 sider medrivende journalistisk historiefortælling.

  2. Pingback: Nytårsfortsæt med opdatering | gipsy graphics

  3. Pingback: Læste bøger 2014 · gipsy graphicsgipsy graphics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *