Gratis børnebøger

To af mine yndlings børnebogsforfattere Ellen Holmboe og Henrik Einspor, er gået sammen med 4 andre børnebogsforfattere om læsekampagnen Gratis børnebøger.

Fra i dag og ferien ud stiller de 20 af deres bøger gratis til rådighed på http://www.gratisbørnebøger.dk  som i helt gratis, online og lige til at klikke på og læse – hvor er det fantastisk.

gipsygraphics_Gratisbørnebøger
billede fra sitet

Som de skriver på sitet “Vi tror på, at tilgængelighed er nøglen, hvis man skal nå ud til moderne børn, der vil have bøgerne her og nu, uden login, uden begrænsninger i antal lån og uden at skulle en tur på biblioteket.

Vi tror på, at gode børnebøger kan tage konkurrencen op med spil, film og sociale medier, hvis de bare bliver præsenteret på børnenes præmisser; nemlig online og lige til at gå til.

Og vi er villige til at lade det komme an på en prøve.

Bag læsekampagnen Gratis Børnebøger står seks af landets mest produktive børnebogsforfattere, der tilsammen har skrevet godt 300 titler: Benni Bødker, Jan Kjær, Henrik Einspor, Morten Dürr, Bo Skjoldborg og Ellen Holmboe.”

Godt der stadig er gode dygtige folk, der tænker nyt og giver til verden. Det skal nok komme tilbage. Det bliver en god sommer 😉

En tanke om "Gratis børnebøger"

  1. Pingback: Gratis børnebøger i efterårsferien - gipsy graphicsgipsy graphics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *