Læste bøger 2016

Her er min liste over læste bøger i 2016.

Hausfrau af Jill Essbaum (halv)
Livets opskrift af Sisse Fisker/Heidi Korsgaard
Simple living af Nadia Plesner
Thomas Helmig af Kirsten Jacobsen
Skyggerne og regnen af Håkan Nesser
Derfor hopper jeg af Naoki Higashida
Den geniale veninde af Elena Ferrante
Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe af Murakami (ikke helt)
Historien om et nyt navn af Elena Ferrante
Dem der flygter og dem der bliver af Elena Ferrante
Manifest Julia Lahme
Hvor taler du flot dansk af Abdel Aziz Mahmoud
Det forsvundne barn af Elena Ferrante
Papmachereglen af Hella Joof

Og mange podcast har jeg lyttet til. Specielt Third Ear’s Kvinden med den tunge kuffert er helt særlig. God historie, fantastisk fortalt og produceret. Tak for den oplevelse.

Rigtig mange og rigtig mange gode!
Mest imponeret var jeg over Den geniale veninde, virkelig god. Jeg fik anbefalet den på BogForum i 2015 hvor jeg skrev sådan ‘Dette omslag er jeg faktisk ikke så vild med, men snakkede med redaktøren på standen og hun anbefalede den som noget af det bedste oversatte litteratur hun længe har læst. Men jeg valgte ikke den, på grund af den ser mørk og dyster ud. Hendes udtryk taler ikke til mig.’ Det viste sig at redaktøren havde ret! Den er virkelig god, og den holder hele vejen igennem de 4 bind.
Forsiderne passer perfekt til bøgerne, dystre og italienske. Og meget smukke så, når de har mening og funktion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *