Zlatan og WFP

Forleden gjorde min søn mig opmærksom på Zlatans tatoveringer og hans arbejde for at skabe opmærksomhed om hungersnød via WFP og 805 Million Names projektet.
Jeg er jo vild med Zlatan i forvejen, fordi han er dygtig og helt sin egen, og især når han bruger sin popularitet til at hjælpe andre.

I går var vi samlet i Onsdagsklubben med kloge og dygtige folk. To af mændene, anbefalede hans biografi ‘Jeg er Zlatan Ibrahimovic – min historie’ af David Lagercrantz som virkelig er god og interessant. Den har jeg stadig til gode.
De talte også om Linse Kessler, et foredrag med hende, hvor hun var befriende ligefrem, og faktisk interessant. Bogen er skrevet af (ifølge dem) en intelligent og dygtig forfatter Michael Holbek. Jeg havde simpelthen aldrig troet jeg skulle hverken skrive om Linse her på min blog eller overveje at læse bogen om hende 😉
En aften om alt fra Nakkeskudet af Peter Øvig Knudsen, Linse og Zlatan. Yo Zlatan 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *